Logo_Masterelectronic   Tel.   Nat. 08 7926170         
         Int. +46 8 7926170     
  Home Electrical & Electronic Components   info@masterelectronic.se    

  Diskreta halvledare och moduler

SanRex

I harmoni med kraftteknologien

Som ledande inom området kraftelektronik eftersträvar Sanrex genom tekniska framsteg utveckla kraftomvandlingsprodukter som är anpassade för energieffektivisering och som gynnar de växande behoven i den globala miljön.

Dioder             Tyristorer             Triac

Kraftmoduler

SanRex diod-, Tyristor- och Triac-moduler är baserade på flera års erfarenhet och välkända för sin höga kvalitet och funktionalitet. De används i många olika typer av applikationer som t.ex.  Svetsning & plasmaskärmaskiner, drivenheter för motorer, avbrottsfri kraft (UPS) , batteriladdare, Tyristorstyrningar och växeriktare samt många andra konstruktioner där kraftomvandling erfodras. Alla SanRex moduler uppfyller RoHS-kraven som ett minimum inom ISO14001.


Diskreta krafthalvledare

SanRex krafthalvledare innefattar Triac och Tyristorer som är välkända för sin utmärkta kvalitet och tillförlitlighet, vilket är resultatet av många års erfarenhet. Baserat på SanRex's nya diffusionsteknologi utökas Tj(max) från 125 till  150°C för Tj=150°C Triac i TMG-Q serien och möjliggör därmed en extrem kylningsfördel. Diskreta halvledare används i en mängd olika applikationer som hushållsmaskiner, styrning av belysning, dimmrar, luftkonditionering & värmestyrning och andra konstruktioner som behöver lösningar med krafthalvledare.  Alla SanRex diskreta krafthalvledare uppfyller RoHS-kraven som ett minimum inom ISO14001.


  
Copyright Master Electronic Scandinavia AB - 2018